Zoeken Menu
Consumenten

Waarom een Polyworkx Dakkapel?

Kies de beste!

Een dakkapel koopt u misschien maar eenmaal in uw leven.
Dan kan het maar beter meteen de beste zijn.

Een kunststof of beter gezegd een composiet dakkapel van Polyworkx Dakkapel is namelijk een keuze voor altijd. Daarmee doelen we niet alleen op kwaliteit van de materialen en de constructie. Die voldoen aan de strengste eisen en garanderen we tot wel 15 jaar.

Neem contact met ons op voor de gegevens van een van onze dealers of bekijk onze verschillende soorten dakkapellen in diverse prijsklassen.

Particuliere verkoop via dealers

Wij verkopen voornamelijk rechtstreeks aan (bouw)bedrijven, woningcorporaties, aannemers e.d. (B2B). De verkoop aan particulieren buiten onze regio (De Kempen e.o.) gaat via onze dealers, informeer via ons contactformulier voor uw dichtstbijzijnde dealer. 

Voor mensen uit onze regio (De Kempen e.o.) is er de mogelijkheid om onze showroom in Bladel te bezoeken. Dit kan ALLEEN op afspraak en op werkdagen tijdens kantooruren. Bel of mail ons voor meer informatie hierover, wij inspireren u graag in onze showroom!

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).

dakkapel Bladel - dakkapel Reusel - dakkapel Eersel - prefab - dakkapel Hapert - dakkapel -
dakkapel Bergeijk - onderhoudsvrij - naadloos - glasvezelversterkt- polyester