Zoeken Menu
Consumenten

Dakkapel België

In heel België en Vlaanderen plaatsen wij dakkapellen. Deze worden vooraf in de fabriek volgens wens van de klant geproduceerd. Compleet op maat gemaakt en in één dag in België geplaatst. Om 7:30 uur begint ons montageteam en rond 15:00 uur staat uw dakkapel geheel tocht en waterdicht op het dak. Een Polyworkx Dakkapel dakkapel wordt ook voor België geproduceerd met de beste materialen waardoor de dakkapel een levenlang meegaat. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de dakkapel er mooi uit ziet. Vandaar dat we werken met een mooie en functionle overstek en geen afwateringspijpjes aan de zijkant.

Bent u geinteresseerd? Neem dan contact met ons op via contactformulier > en wij sturen uw gegevens graag door aan onze Belgische dealer.

dakkapel-belgie.jpg

Wat is een dakkapel?

Een dakkapel is een uitbouw of vergroting van het dak wat extra licht en ruimte geeft. Aan de voorkant zit een kozijn (raam) met glas. Een dakkapel kan alleen geplaatst worden op een schuin dak. Het dak kan bestaan uit diverse materialen en dakpannen. Bijna op ieder schuin dak kan een dakkapel geplaatst worden. Er zijn verschillende typen daken zoals een plat-, zadel-, schild-, of lessenaarsdak. Ieder dak heeft een eigen dakhelling. Deze dakhelling wordt in graden uitgedrukt. Bij een prefab dakkapel is het belangrijk vooraf goed de dakhelling op te meten. Onze technische adviseurs meten daarom in het voortraject de dakkapel goed in.

Dakkapellen België

Prefab dakkapellen voor de Belgische markt zijn in opkomst. Vroeger werden dakkapellen in België met de bouw van de woning gelijk op het dak gezet. Tegenwoordig worden achteraf steeds meer dakkapellen geplaatst om een extra ruime kamer en licht te creëeren. Het woord dakkapellen wordt in België ook wel eens omschreven als: dakkoepel of dakopbouw. De kracht van een prefab dakkapel is dat een schrijnwerker niet dagenlang op het dak staat om een dakkapel te timmeren, maar dat hij de dakkoepel in één dag op het dak monteert.Wij hebben tevreden klanten waarbij wij een dakkapel geplaatst hebben in:

Arendonk, Turnhout, Ravels, Vosselaar, Beerse, Rijkevorsel, Lommel, Mol, Balen, Geel, Beringen, Peer, Overpelt, Hamont, Hamont-Achel, Bree, Hasselt, Schilde

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).

dakkapel Bladel - dakkapel Reusel - dakkapel Eersel - prefab - dakkapel Hapert - dakkapel -
dakkapel Bergeijk - onderhoudsvrij - naadloos - glasvezelversterkt- polyester