Zoeken Menu
Consumenten

Dakkapel Limburg

Ook in de provincie Limburg plaatsen wij dakkapellen. Onze dealers uit Limburg helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Zo creëert u uw eigen sfeervolle ruimte. Een dakkapel is een investering met waarde. Bij eventuele verkoop van de woning zal een makelaar de dakkapel dan ook meenemen in het taxatierapport.

Onze dakkapellen worden geheel vooraf in onze fabriek geprefabriceerd. De dakkapel is geheel op maat gemaakt en wordt in één dag op uw woning in Limburg geplaatst.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Maak een afspraak met een van onze dealers in Limburg. Voor het maken van de afspraak kunt u ons contactformulier invullen.

 dakkapel-limburg.jpg

 
Dakkapellen voor de provincie Limburg

Nadat u samen met een adviseur uw wensen heeft doorgenomen gaat onze afdeling werkvoorbereiding bij opdracht uw dakkapel verder uitwerken. De dakkapel wordt vervolgens in onze eigen fabriek in Bladel geproduceerd en vervolgens kan de dakkapel binnen 4 tot 6 weken op uw woning in Limburg gemonteerd worden.

We hebben in ons assortiment tal van soorten dakkapelen. Iedere ruimte en smaak is weer anders. Vandaar dat we een uitgebeid pakket aan mogelijkheden hebben. Van een klassieke uitstraling tot een moderne. Zie ook de pagina assortiment dakkapellen. 
Wij hebben tevreden klanten waarbij wij een dakkapel geplaatst hebben in:

Weert, Roermond, Venlo, Tegelen, Maasbree, Sittard, Maastricht, Geleen, Heerlen, Brunssum, Stramproy, Heythuysen, Roggel, Montfort, Susteren, Valkenburg, Meerssen

Offerte dakkapel

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).