Zoeken Menu
Consumenten

Referenties bij u in de buurt

Woont u in Reusel en bent u op zoek naar de mooiste en best geïsoleerde dakkapel in Reusel?  Polyworkx Dakkapel produceert en monteert onderhoudsvrije polyester dakkapellen door heel de Kempen.

Dakkapellen plaatsen in Reusel?

Woont u ook in Reusel of omgeving en heeft u interesse in een dakkapel? Neem contact met ons op voor een onderscheidend aanbod of bekijk onze verschillende soorten polyester dakkapellen.

Waarom een Polyworkx Dakkapel in Reusel?

Polyworkx Dakkapellen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en modellen. De kwaliteit zit 'm vooral in de slimme toepassing van polyester en naadloze sandwichconstructie. Ook een functionele overstek geeft de Polyworkx Dakkapel meer uitstraling dan een traditioneel getimmerde dakkapel. Hierdoor zijn onze dakkapellen in Reusel niet alleen de mooiste, maar ook zeker de best geïsoleerde. Polyworkx Dakkapellen zijn leverbaar in een groot aantal uitvoeringen en kleuren en met diverse afwerkingsdetails en opties, zoals geïntegreerde rolluiken en vliegenhorren. 

Wij hebben tevreden klanten waarbij wij een dakkapel geplaatst hebben in o.a.:
Nuenen, Son en Breugel, Schijndel, Boxtel, Oirschot, Best, Veldhoven, Waarle, Geldrop, Mierlo, Heeze, Leende, Deurne, Asten, Eindhoven, Someren, Valkenswaard, Bergeijk, Eersel, Hapert, Bladel, Reusel, Lage Mierde, Hooge Mierde, Hulsel, Casteren, Hoogeloon, Overloon, Netersel.

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).

dakkapel Bladel - dakkapel Reusel - dakkapel Eersel - prefab - dakkapel Hapert - dakkapel -
dakkapel Bergeijk - onderhoudsvrij - naadloos - glasvezelversterkt- polyester