Zoeken Menu
Dakkapel Brabant

Dakkapel Bladel

Woont u in Bladel en bent u op zoek naar de mooiste en best geïsoleerde dakkapel in Bladel? Polyworkx Dakkapel produceert en monteert onderhoudsvrije prefab polyester dakkapellen door heel de Kempen.

Dakkapel Bladel kopen

Woont u in Bladel en bent u op zoek naar een prachtige dakkapel? Dan bent u bij Polyworkx Dakkapel aan het juiste adres. Als specialist op het gebied van dakkapellen bent u verzekerd van topkwaliteit prefab dakkapellen in Bladel die we vakkundig en snel kunnen plaatsen. Montage vindt binnen één dag plaats! Zo zit u niet met een open dak en geniet u direct van uw vernieuwde ruimte met veel natuurlijk lichtinval. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bezoek onze showroom in Bladel of neem contact met ons op. Onze specialisten informeren u graag over onze modellen, werkwijze en aanpak.

De voordelen van een polyester dakkapel in Bladel plaatsen

Polyester is een soort kunststof die ontzettend sterk is en bovendien uitstekend geïsoleerd. Omdat dit materiaal een lange levensduur kent en duurzaam is, heeft u jarenlang plezier van uw dakkapel in Bladel. De isolerende eigenschappen zorgen er tevens voor dat u flink bespaart op uw energielasten. Er treedt namelijk haast geen warmteverlies op, waardoor u gedurende het hele jaar er lekker warm en droog bijzit. Veel tijd en moeite aan het uitvoeren van onderhoud bent u ook niet kwijt. Na het plaatsen heeft u er vrijwel geen omkijken meer naar. Wij leveren onze prefab dakkapellen namelijk in de door u gekozen kleur. Schilderen of andere opknapbeurten zijn hiermee verleden tijd! Polyworkx biedt 15 jaar garantie. 

Ontdek de verschillende soorten

In ons assortiment vindt u verschillende soorten dakkapellen. Onze standaardafmetingen beginnen vanaf 3 meter en lopen op tot wel 8 meter. In overleg met u bepalen we de ideale grootte van uw dakkapel. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw dakkapel in Bladel aan te kleden met andere mooie en praktische extra’s. Wat dacht u van rolluiken, ventilatieroosters, horren of spots? U maakt uw dakkapel zelf zo luxe als u zelf wenst. Uiteraard zijn deze uitbreidingen volledig optioneel. Aan de hand van uw wensen en behoeftes kunnen we kijken welke opties er passen bij uw wensen en behoeftes.

Vraag een gratis offerte aan

Heeft u interesse in een dakkapel op uw dak in Bladel? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan via onze website. Ook bent u van harte welkom in onze inspirerende showroom, die zich in Eersel bevindt. Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat we u in alle rust en ruimte kunnen adviseren. Wilt u langskomen? Maak dan een afspraak door contact met ons op te nemen. Ook voor vragen of andere opmerkingen kunt u ons telefonisch bereiken op 0497 - 820 220 of stuur een mailtje naar dakkapel@polyworkx.nl. Zien we u snel?

Wij hebben tevreden klanten waarbij wij een dakkapel geplaatst hebben in o.a.:
Nuenen, Son en Breugel, Schijndel, Boxtel, Oirschot, Best, Veldhoven, Waarle, Geldrop, Mierlo, Heeze, Leende, Deurne, Asten, Eindhoven, Someren, Valkenswaard, Bergeijk, Eersel, Hapert, Bladel, Reusel, Lage Mierde, Hooge Mierde, Hulsel, Casteren, Hoogeloon, Overloon, Netersel.

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom in Eersel (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).