Zoeken Menu
Dakkapel Brabant

Dakkapel Breda

Ook in de stad Breda en omgeving plaatsen wij diverse op maat gemaakte dakkapellen. Met een enthousiast team wordt dagelijks gewerkt aan de productie en montage van dakkapellen. Via een landelijk dealernetwerk leveren wij dakkapellen door heel Nederland. En dus ook in Breda. Een dakkapel van Polyworkx Dakkapel heeft een veel langere levensduur dan traditioneel getimmerde dakkapellen. Dit omdat wij niet werken met zware balklagen en plaatmateriaal waar vocht en lekkages vrije ruimte hebben. Een Polyworkx Dakkapel is opgebouwd met een naadloze sandwichconstrucite van polyester. Dit maakt een Polyworkx Dakkapel de best geïsoleerde dakkapel van Breda en omgeving.

Dakkapel plaatsen in Breda?

Wij hebben tal van soorten dakkapellen in ons assortiment voor Breda en omgeving. 

Kwaliteit en service staat bij ons voorop! Doordat wij werken aan kwaliteitsproducten hebben wij meer dan voldoende kennis opgedaan met het plaatsen van dakkapellen in Breda. Het resultaat van deze kennis is een sterk product dat we bij tal van klanten gemonteerd hebben.

Wij hebben tevreden klanten waarbij wij een dakkapel geplaatst hebben in:

Breda, Oosterhout,  Geertruidenberg, Drimmelen, Gilze en Rijen, Alphen, Chaam, Zundert, Etten-Leur, Moerdijk.

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).

dakkapel Bladel - dakkapel Reusel - dakkapel Eersel - prefab - dakkapel Hapert - dakkapel -
dakkapel Bergeijk - onderhoudsvrij - naadloos - glasvezelversterkt- polyester