Zoeken Menu
Dakkapel Brabant

Dakkapel Breda

Ook in de stad Breda en omgeving plaatsen wij diverse op maat gemaakte dakkapellen. Met een enthousiast team wordt dagelijks gewerkt aan de productie en montage van dakkapellen. Via een landelijk dealernetwerk leveren wij dakkapellen door heel Nederland, en dus ook in Breda. Een dakkapel van Polyworkx Dakkapel heeft een veel langere levensduur dan traditioneel getimmerde dakkapellen. Dit omdat wij niet werken met zware balklagen en plaatmateriaal waar vocht en lekkages vrije ruimte hebben. Uw dakkapel in Breda is opgebouwd met een naadloze sandwichconstructie van polyester.

Dakkapel Breda kopen

Wij hebben tal van soorten dakkapellen in ons assortiment voor Breda en omgeving. Kwaliteit en service staat bij ons voorop! Doordat wij werken aan kwaliteitsproducten hebben wij meer dan voldoende kennis opgedaan met het plaatsen van dakkapellen in Breda. Het resultaat van deze kennis is een sterk product dat we bij vele klanten gemonteerd hebben. Het voordeel van onze prefab dakkapellen is dat deze al in de fabriek in elkaar gezet worden. Hierdoor zijn wij in staat om uw dakkapel in Breda doorgaans binnen één dag kunnen plaatsen. Daarnaast komt u niet langer dan nodig met een open dak te zitten en kan het genieten van extra leefruimte direct beginnen.

Kunststof dakkapellen in Breda met hoge isolatiewaarde

Onze dakkapellen worden volgens een sandwichconstructie samengesteld. Dit houdt concreet in dat er geen warmteverlies kan optreden en dat de kans op lekkages aanzienlijk verminderd wordt. De dakkapel is hierdoor uitstekend geïsoleerd. Tijdens het monteren van uw dakkapel zorgen onze monteurs ervoor dat extra aandacht geschonken wordt aan een nauwkeurige plaatsing en goede afwerking van uw dakkapel in Breda. Bovendien maken we graag gebruik van duurzame materialen en voldoen de dakkapellen aan de laatste eisen van het bouwbesluit.  

Keuze uit eindeloze afwerkingen

Bij ons heeft u ruime keuze uit verschillende uitvoeringen. Gaat u voor een modern model of liever eentje met een traditionele uitstraling? Er zijn tal van mogelijkheden rondom de keuze in materiaal, uiterlijk en afwerking van uw dakkapel in Breda. Ieder huis is anders en smaken verschillen, maar dankzij onze vele mogelijkheden is er voor iedere wens een passende oplossing te vinden. Ook kunt u eventueel uw dakkapel uitbreiden met diverse soorten extra’s. Hierbij heeft u keuze uit airconditioning, ventilatieroosters, horren, inbouwspots of rolluiken. Mooie en vooral praktische oplossingen die u veel gemak en comfort opleveren. Dit in combinatie met onze scherpe prijzen, is de aankoop van uw dakkapel in Breda zeer aantrekkelijk.

Inspiratie opdoen? Bezoek de showroom

Ben je benieuwd naar de kosten van een dakkapel in Breda inclusief plaatsen? Dat begrijpen we. De exacte prijs verschilt echter per opdracht. Polyworkx Dakkapel levert maatwerk. De kosten zijn afhankelijk van de materialen, gewenste afmetingen, hellingsgraad en de gekozen afwerking. Om een goede indruk te krijgen van onze modellen, bent u van harte welkom in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Maak hiervoor wel even een afspraak. Direct een offerte aanvragen mag natuurlijk ook. Bij overige vragen over onze producten en diensten kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).