Zoeken Menu
Dakkapel Brabant

Dakkapel De Kempen

Wilt u een dakkapel laten plaatsen op uw woning in De Kempen? Polyworkx Dakkapel heeft een fraai aanbod prefab dakkapellen van de hoogste kwaliteit. U heeft ruime keuze uit diverse standaardmodellen welke u volledig naar wens kunt aankleden. Wij plaatsen uw dakkapel in De Kempen bovendien binnen één dag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Stap gerust eens binnen bij onze showroom of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via de website. Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van de ideale dakkapel voor uw woning De Kempen.

Een dakkapel in De Kempen kopen

Onze dakkapellen op maat worden kant-en-klaar geleverd, zodat we ze eenvoudig en snel kunnen plaatsen. Dit maakt het mogelijk om uw dakkapel in één dag te leveren en te plaatsen. Hierdoor ligt uw dak niet langer open dan noodzakelijk. Na montage controleren we uw dakkapel grondig op diverse criteria, om er zeker van te zijn dat uw dakkapel veilig en volledig luchtdicht is geplaatst. Nadat ons team is vertrokken geniet u jarenlang van een prachtige dakkapel in De Kempen die u haast niet hoeft te onderhouden.

Uw dakkapel in De Kempen volledig naar wens

Tegenwoordig is een dakkapel veel meer dan een simpele uitbreiding van een (slaap)kamer. Naast onze standaardmodellen heeft u de mogelijkheid om uw dakkapel in De Kempen uit te breiden met diverse leuke opties. Denk hierbij aan ventilatieroosters, screens of rolluiken, horren, spots of blindpanelen? Over de kleur hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Iedere dakkapel is leverbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Maar ook als u op zoek bent naar een bepaalde stij zit u bij Polyworkx Dakkapel goed. Bij een nieuwbouwhuis past een dakkapel in een moderne uitvoering, terwijl een authentieke stijl dakkapel beter aansluit bij een houten huis. U vindt dus altijd een dakkapel in De Kempen welke perfect aansluit op uw dak, maar die ook past bij de kleur van de kozijnen, dakpannen of deuren.

Een duurzame keuze

Met onze dakkapellen bieden wij een duurzame oplossing. Niet alleen omdat onze dakkapellen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit polyester, maar ze zijn op een milieuvriendelijke manier geïsoleerd. Onze dakkapellen worden uit één stuk polyester gemaakt, er zijn dus geen naden of kieren. Ook zijn er geen koudebruggen. Hierdoor treedt er geen onnodig warmteverlies op en blijven uw energielasten op een normaal niveau. Dit is uiteraard beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Uw duurzame dakkapel in De Kempen gaat makkelijk tientallen jaren mee.

Meer weten over de mogelijkheden?

Heeft u interesse in een dakkapel op uw dak in De Kempen? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan via onze website. Ook bent u van harte welkom in onze showroom, die zich in het mooie Bladel bevindt. Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat we u in alle rust en ruimte kunnen voorzien van persoonlijk advies. Wilt u langskomen? Maak dan een afspraak door contact met ons op te nemen. Ook voor vragen of andere opmerkingen kunt u ons telefonisch bereiken op 0497 - 820 220 of stuur een mailtje naar dakkapel@polyworkx.nl. Zien we u snel?

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).