Zoeken Menu
Dakkapel Brabant

Dakkapel Den Bosch

Ook voor een dakkapel in Den Bosch en omgeving bent u bij Polyworkx Dakkapel aan het juiste adres. Wordt er plaats gemaakt voor een gezinsuitbreiding, heeft u extra ruimte nodig voor een thuiskantoor of wilt u een speelkamer voor de kinderen maken? Door een dakkapel op uw dak in Den Bosch te plaatsen, kunt u gewoon in uw huis blijven wonen. Maak van die stoffige zolder een schitterende, lichte ruimte waar u voldoende ruimte hebt om te groeien. U kiest voor topkwaliteit, want onze dakkapellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of kom inspiratie opdoen in onze showroom.

Dakkapel Den Bosch kopen

Het kopen van een dakkapel in Den Bosch doet u doorgaans niet iedere dag. Er komt veel bij kijken. Misschien heeft u al een specifieke wens of een idee. Mooi, we horen graag wat u wensen zijn. Heeft u nog behoefte aan advies? Kom langs bij onze showroom. Op één plek vindt u ons complete assortiment dakkapellen. Hier kunt u op uw gemak en eventueel onder begeleiding van onze adviseurs de verschillende dakkapellen bekijken en vergelijken.

Hierbij krijgt u tegelijk de mogelijkheid om de kwaliteit van onze dakkapellen te ervaren. Al onze dakkapellen zijn gemaakt van polyester, een soort kunststof. Polyester heeft als voordeel dat het zeer sterk is, slijtvast en nagenoeg onderhoudsvrij. Door de sandwichconstructie is uw dakkapel in Den Bosch uitstekend geïsoleerd. Warmteverlies zal niet optreden, waardoor u niet alleen bespaard op uw stookkosten, maar u er ook gedurende de wintermaanden warm bij zit.

Ruimtewinst met een dakkapel in Den Bosch

Door een dakkapel in Den Bosch te laten plaatsen creëert u op een effectieve manier meer ruimte in huis. Dakkapellen vermeerderen daarnaast de waarde van uw woning. Als u in de toekomst ooit gaat verhuizen, dan kunt u de vraagprijs zeker verhogen. Uw woning uitbreiden met een dakkapel is absoluut de investering waard.

Bij Polyworkx heeft u keuze uit diverse standaardmodellen in standaardafmetingen. Uw dakkapel in Den Bosch begint bij minimaal 3 meter tot maximaal 8 meter lang. We hebben voor ieder dak wel een geschikte afmeting. Hierin adviseren wij u dan ook graag. Vervolgens kiest u de gewenste RAL-kleur en kunt u uw dakkapel eventueel voorzien van mooie extra’s. Denk hierbij aan inbouwspots, ventilatieroosters, airconditioning of horren. U maakt uw dakkapel in Den Bosch zelf zo luxe en uitgebreid als u zelf wenst.

Geplaatst binnen één dag

Nadat u uw dakkapel in Den Bosch heeft uitgekozen en heeft samengesteld is het aftellen begonnen. We maken een afspraak om uw dakkapel te plaatsen en monteren. Omdat uw dakkapel als prefab model wordt geleverd, kunnen we snel aan de slag en wordt uw dakkapel binnen één dag geplaatst. Hierdoor komt u niet langer dan nodig met een open dak te zitten. Bij het monteren schenken onze monteurs extra aandacht aan de isolatie en afwerking. Zo weet u zeker dat uw dakkapel in Den Bosch op de juiste manier is geplaatst en zal er geen warmteverlies of lekkage optreden.

Behoefte aan advies? Bezoek de showroom

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of wilt u inspiratie opdoen? Maak een afspraak en kom vooral langs bij onze showroom. We werken uitsluitend op afspraak, omdat wij u op deze manier persoonlijk kunnen adviseren in alle rust en ruimte. Uiteraard kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u vragen over onze producten of werkwijze? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer.

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom in Eersel (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).