Zoeken Menu
Dakkapel Brabant

Dakkapel Eindhoven

Met een dakkapel vergroot u de leefruimte in huis, zonder dat u kostbare ruimte in de tuin hoeft op te offeren. Polyworkx Dakkapel is ervaren in het leveren, plaatsen en monteren van de mooiste dakkapellen in Eindhoven en omgeving. In onze collectie komt u een mooie collectie standaardmodellen tegen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. U kunt uw dakkapel eventueel volledig naar wens laten uitvoeren. Breid uit met diverse mooie opties en laat u verrassen door onze service. Ons team van specialisten plaatst uw dakkapel altijd binnen één dag. Bekijk ons assortiment op onze website of bezoek onze showroom voor meer dakkapel inspiratie.

Een dakkapel in Eindhoven kopen

Misschien heeft u al een specifieke wens of voorkeur van een dakkapel in Eindhoven, maar wellicht bent u nog zoekende. Om de ideale dakkapel te vinden, bent u altijd welkom in onze showroom. Op één plek vindt u ons complete assortiment dakkapellen. Hier kunt u op uw gemak en eventueel onder begeleiding van onze adviseurs de verschillende dakkapellen bekijken en vergelijken.

Bovendien kunt u zelf de voordelen van een kunststof dakkapel in Eindhoven ervaren. Polyester is een zeer sterk en slijtvast materiaal, en daarom uitermate geschikt als materiaal voor dakkapellen. Daarnaast is een andere prettige eigenschap van polyester dat het nagenoeg onderhoudsvrij is en bestand is tegen alle wisselvallige invloeden van buitenaf. Voor het maken van een kunststof dakkapel in Eindhoven gebruiken we de zogenaamde sandwichconstructie. Er is geen frame nodig, waardoor er dus ook geen koudebruggen in het ontwerp zijn. Hierdoor is uw dakkapel uitstekend geïsoleerd en volledig naadloos. Er zal geen warmteverlies optreden, waardoor u in de winter lekker warm en droog blijft. Zorgen over lekkages en isolatieproblemen zijn hiermee verleden tijd.

Een dakkapel in Eindhoven die perfect bij uw woning past

Zoals hierboven al beschreven, heeft u bij ons keuze uit diverse standaardmodellen in standaardafmetingen. De afmetingen zijn beginnend bij 3 meter tot maximaal 8 meter lang. Er zit altijd wel een maat tussen geschikt voor uw dak. U kiest zelf de gewenste afmeting van uw dakkapel in Eindhoven. Vervolgens kunt u ook de kleur bepalen en eventuele extra opties toevoegen. Onze dakkapellen zijn leverbaar in vrijwel iedere RAL-kleur. De extra opties zijn volledig optioneel. Zo heeft de mogelijkheid om uw dakkapel uit te breiden met inbouwspots, ventilatieroosters, een airco, insectenhorren of rolluiken. Wat u kiest en hoeveel extra’s u kiest, bepaalt u zelf. U stelt bij ons dus uw ideale dakkapel samen en wij zorgen ervoor dat deze vakkundig bij u gemonteerd wordt.

Vakkundig geplaatst binnen één dag

Na het doorgeven van de door u gewenste eigenschappen maken wij uw dakkapel precies op maat. Wij laten u weten wanneer uw dakkapel klaar is en maken een afspraak om de dakkapel te plaatsen op een moment dat het u goed uitkomt. Omdat uw dakkapel als prefab model wordt geleverd, kunnen we snel aan de slag en wordt uw dakkapel binnen één dag geplaatst. Hierdoor komt u niet langer dan nodig met een open dak te zitten. Bij het monteren schenken onze monteurs extra aandacht aan de isolatie en afwerking. Zo weet u zeker dat uw dakkapel op de juiste manier is geplaatst en zal er geen warmteverlies of lekkage optreden.

Behoefte aan advies? Bezoek onze showroom

Bent u van plan om een polyester dakkapel te laten ontwerpen, leveren en plaatsen? Dan kunt u vandaag nog contact opnemen met Polyworkx om uw mogelijkheden te bespreken. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan uiteraard ook. Voordat we bij u aan de slag gaan, komen we graag eerst langs op locatie. Zo kunnen we uw dak kort inspecteren en horen we graag wat uw wensen zijn.

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).

Dakkapellen Eindhoven

Niet alleen in Eindhoven zijn al vele Polyworkx Dakkappellen  geplaatst, maar ook in de omgeving van Eindhoven zoals een dakkapel in Waalre, Valkenswaard, Eersel, Heeze, Best. Bekijk het complete overzicht dakkapel Brabant.