Zoeken Menu
Dakkapel Brabant

Dakkapel Steensel

Op zoek naar een fraaie dakkapel in Steensel of omgeving? Bij Polyworkx Dakkapel bent u op de goede plek. Wij leveren dakkapellen van hoogwaardig polyester die snel én vakkundig geplaatst worden. Kies uit een van onze standaardmaten of laat uw dakkapel volledig op maat maken. Bent u dus van plan om een dakkapel in Steensel of omgeving te kopen? Neem dan gerust een kijkje op onze website of breng een bezoekje aan onze showroom in Bladel. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Een dakkapel in Steensel kopen

Een nieuwe dakkapel voor uw woning in Steensel koopt u niet zomaar en niet iedere dag. Hier gaat een goede voorbereiding en voorkennis aan vooraf. We zijn er om u hierbij te helpen. Want hoe kiest u de juiste dakkapel voor uw woning? Welke grootte moet de dakkapel zijn? Wilt u nog extra’s toevoegen? En welke stijl past bij uw smaak en woning? Dit zijn slechts een aantal vragen waarmee we u kunnen helpen. Samen bekijken we de diverse mogelijkheden uit onze collectie en vinden we een geschikte dakkapel. Het vinden en plaatsen van uw dakkapel in Steensel wordt zo een stuk makkelijker.

Creer leefruimte in huis met een dakkapel in Steensel

Dankzij een dakkapel creëert u meer leefruimte in uw woning. Hierdoor benut u maximaal uw woonoppervlakte. Een rommelige zolder kan worden omgetoverd tot een nieuwe slaapkamer of werkplek. Of wellicht heeft u al een ander doel voor deze nieuwe ruimte. U geniet in ieder geval van meer bewegingsruimte en natuurlijk lichtinval, omdat onze dakkapellen zijn voorzien van mooie ramen. Uw dakkapel in Steensel beschikt bovendien over hoogwaardige isolatie, zowel in het materiaal als in de ramen. Hierdoor gaat er in de wintermaanden geen warmte verloren. En dat merkt u uiteraard in uw portemonnee, want u hoeft minder hard te stoken. Het sterke polyester is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en slijt nauwelijks. Onderhoudswerkzaamheden uitvoeren zijn dan ook vrijwel niet nodig.

Volledig op maat en naar wens te maken

Naast de standaardopties voor dakkapellen in Steensel kunnen we onze modellen ook in vrijwel iedere RAL-kleur uitvoeren. Bent u op zoek naar een mooie zwarte of witte dakkapel die past bij de uitstraling van uw woning, dan kunnen wij dit voor u regelen. Tijdens het adviesgesprek nemen we graag alle mogelijkheden met u door. U kunt uw dakkapel zelf zo luxe en uitgebreid maken als u zelf wenst, want we kunnen mooie extra’s toevoegen. Wat dacht u van prachtige inbouwspots of airconditioning? Maar hier houden uw opties niet bij op. Ook blindpanelen, ventilatieroosters of insectenhorren kunnen indien gewenst toegevoegd worden. U bent hier helemaal vrij in. Deze opties zijn echter niet verplicht.

Bezoek onze showroom

Een dakkapel fabriceren kost tijd, maar het plaatsen van uw dakkapel in Steensel is zo gebeurd. Binnen een dag leveren we de dakkapel af en installeren we het geheel op uw dak.

Vraag online direct een vrijblijvende offerte aan. Mogen we voor u aan de slag? Dan brengen we graag eerst een bezoekje bij u in Steensel om uw woning en het dak te inspecteren. Dit is ook het ideale moment om uw wensen aan ons door te geven. Gezamenlijk kunnen we overleggen over de mogelijkheden in uw situatie. Neem contact met ons op bij vragen of voor het maken van een afspraak!

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).