Zoeken Menu
Dakkapel Brabant

Dakkapel Tilburg

Wilt u een dakkapel laten plaatsen in Tilburg? Laat dat maar over aan de specialisten van Polyworkx Dakkapel. Wij zijn ervaren in het tijdig leveren en vakkundig plaatsen van uw dakkapel in Tilburg en omgeving. Bij ons kunt terecht voor kwalitatief hoogwaardige dakkapellen in diverse uitvoeringen, kleuren en afmetingen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of bezoek onze showroom in Eersel!

Dakkapel Tilburg kopen

Om u een goede indruk te geven van de mogelijkheden bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u in alle rust en ruimte de verschillende dakkapellen bekijken en zelf ervaren wat de voordelen zijn van een kunststof dakkapel. Een van de belangrijkste voordelen van dit materiaal is dat het ontzettend sterk en duurzaam is. Daarnaast kent polyester prettige eigenschappen zoals het onderhoudsvrije karakter en de weersbestendigheid. Door middel van de sandwichconstructie is uw dakkapel in Tilburg volledig naadloos en direct uitstekend geïsoleerd, zonder koudebruggen . U zit altijd lekker warm en droog onder uw dakkapel. Zorgen over lekkages en andere isolatieproblemen zijn hiermee verleden tijd.

Stel uw dakkapel in Tilburg naar wens samen

Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw dakkapel in Tilburg compleet naar wens samen te stellen. Naast de grootte van de dakkapel kunt u ook de plek van de ramen en/of kozijnen kiezen. Hier houden uw mogelijkheden echter niet bij op. Een dakkapel van Polyworkx kan uitgebreid worden met verschillende mooie extra opties om uw woongemak te verhogen. Zo kunt u insectenhorren, geïntegreerde rolluiken of screens, blindpanelen, ventilatieroosters, inbouwspots, brandvertraging en nog veel meer toevoegen. U maakt uw dakkapel in Tilburg dus zelf zo luxe of uitgebreid als u wenst. Deze extra’s zijn echter volledig optioneel en dus niet verplicht. Kom vooral eens langs in onze showroom om alle uitbreidingen op uw gemak te bekijken.

Plaatsing en montage binnen één dag

Wij plaatsen en monteren uw dakkapel in Tilburg binnen één dag. Zo komt u niet zonder een open dak te zitten. Hierdoor profiteert u direct van meer leefruimte en een groter woonoppervlak. De zolder die u haast niet gebruikte of enkel kon gebruiken voor opslagruimte wordt in één keer een gloednieuwe slaapkamer of werkkamer. Een dakkapel verhoogt uw wooncomfort en de waarde van uw woning.

Vergeet niet op tijd de vergunning voor uw dakkapel aan te vragen. In veel gevallen heeft u een vergunning nodig om een dakkapel te laten plaatsen. We adviseren dit ruim op tijd te doen, zodat alles volgens planning loopt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in een dakkapel in Tilburg? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website. Heeft u echter wat inspiratie nodig of wilt eerst eens wat verschillende modellen bekijken? Dat kan! Maak een afspraak en kom vooral eens langs. Ons team van specialisten helpt u graag. We horen graag wat uw wensen zijn en gaan dan gezamenlijk op zoek naar een passende oplossing. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom in Eersel (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).