Zoeken Menu
Dakkapel Brabant

Dakkapel Valkenswaard

Wilt u het maximale halen uit uw woonoppervlakte? Laat dan een dakkapel in Valkenswaard plaatsen door de specialisten van Polyworkx Dakkapel. Dankzij een dakkapel geniet u niet alleen van meer leefruimte, ook ervaart u meer licht in huis. Wij komen uw prefab dakkapel vakkundig en snel plaatsen en monteren. Om hinder te voorkomen doen wij dit binnen één dag! Bij ons heeft u ruime keuze uit verschillende modellen, uitvoeringen en kleuren. U stelt uw dakkapel in Valkenswaard compleet naar wens en smaak samen. Kom langs in onze showroom voor meer inspiratie of vraag direct een gratis offerte aan via onze website.

Dakkapel Valkenswaard kopen

Als u ervoor kiest een dakkapel in Valkenswaard te plaatsen dan maakt u een duurzame keuze. Een kunststof dakkapel gaat namelijk tientallen jaren mee en is volledig naadloos en heeft geen kieren. Uw dakkapel blijft hierdoor veel makkelijker langer mooi en onderhoudsvrij. Kosten maken voor onderhoud zoals het inhuren van een schilder is hiermee ook verleden tijd. Tijdens de montage letten we erop dat alle kieren strak zijn afgesloten zodat er geen warmteverlies optreedt en dat uw dakkapel in Valkenswaard bestand is tegen de verschillende Nederlandse weersomstandigheden. De kans op lekkages en andere beschadigingen wordt hierdoor aanzienlijk verminderd.

De voordelen van een dakkapel in Valkenswaard

Niet alleen zijn onze dakkapellen beter voor de portemonnee doordat het prefab modellen zijn, u profiteert ook van een lagere energierekening. Maar hoe zit dit dan? We hebben speciaal ontwikkelde dakkapellen die hoge isolerende eigenschappen kennen. Dit zorgt voor een ideale verspreiding van de warmte op zolder die niet zomaar verloren gaat. Doordat er nauwelijks warmteverlies optreedt, hoeft u niet harder te stoken en blijven uw energiekosten op een constante waarde. Maar ook qua onderhoud zit u met een dakkapel in Valkenswaard goed. Het materiaal is zeer slijtvast waardoor u jarenlang kunt genieten van de dakkapel.

Ontdek onze opties

Als u een dakkapel Valkenswaard laat plaatsen dan doen wij dit binnen één dag. Zo komt u niet langer dan nodig met een open dak te zitten. Onze standaardafmetingen beginnen vanaf 3 meter en lopen op tot wel 8 meter. In overleg met u bepalen we de ideale grootte van uw dakkapel. Bij ons heeft u een uitgebreide keuze uit modellen en afwerkingen. Daarnaast kunt u allerlei extra opties toevoegen, zodat de dakkapel voldoet aan al uw wensen of behoeftes. Denk hierbij aan screens, rolluiken, blindpanelen of insectenhorren. Maar ook verlichting zoals spotjes kunnen wij toevoegen aan uw dakkapel. Uiteraard zijn deze uitbreidingen volledig optioneel.

Kom langs in onze showroom

Een dakkapel in Valkenswaard koopt u niet iedere dag. Daarom bent u altijd welkom in onze showroom in Bladel om de verschillende opties door te spreken. Om de beste dakkapel voor uw dak te vinden helpt het als u bijvoorbeeld een foto van uw huidige dak of dakkapel meeneemt. Zo kunnen we een goede inschatting van de situatie maken en eventueel het bijbehorende kostenplaatje voor u berekenen.

 

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).