Zoeken Menu
Dakkapel Brabant

Dakkapel Woensel

Woont u in Woensel en bent u op zoek naar een prachtige dakkapel? Dan bent u bij Polyworkx Dakkapel aan het juiste adres. Als specialist op het gebied van dakkapellen bent u verzekerd van topkwaliteit prefab dakkapellen in Woensel die we vakkundig en snel kunnen plaatsen. Montage vindt binnen één dag plaats! Zo zit u niet met een open dak en geniet u direct van uw vernieuwde ruimte met veel natuurlijk lichtinval. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bezoek onze showroom in Woensel of neem contact met ons op. Onze specialisten informeren u graag over onze modellen, werkwijze en aanpak.

Dakkapel Woensel kopen

Bij ons heeft u keuze uit diverse standaardmodellen- en afmetingen. Omdat deze speciaal voor u op maat gemaakt worden in de gekozen afmetingen, weet u zeker dat de dakkapel perfect past op uw dak. Hierdoor worden lekkages en andere problemen voorkomen. De kwaliteit van onze polyester dakkapellen in Woensel zijn uitstekend. De fabricage van de dakkapellen van Polyworkx vindt plaats in onze fabriek. We fabriceren uw dakkapel uit een enkel stuk polyester, een extra ondersteunende constructie is niet nodig. De sandwich-constructie die door ons gebruik wordt, garandeert niet alleen een naadloos en waterdicht resultaat, koudebruggen zijn ook verleden tijd. Hierdoor gaat warmte niet zomaar verloren en dat draagt bij aan de isolatiewaarde van uw pand. Polyworkx biedt 15 jaar garantie op waterdichtheid!

De voordelen van een dakkapel in Woensel plaatsen

Polyester is een soort kunststof die ontzettend sterk is en bovendien uitstekend geïsoleerd. Omdat dit materiaal een lange levensduur kent en duurzaam is, heeft u jarenlang plezier van uw dakkapel in Woensel. De isolerende eigenschappen zorgen er tevens voor dat u flink bespaart op uw energielasten. Er treedt namelijk haast geen warmteverlies op, waardoor u gedurende het hele jaar er lekker warm en droog bijzit. Veel tijd en moeite aan het uitvoeren van onderhoud bent u ook niet kwijt. Na het plaatsen heeft u er vrijwel geen omkijken meer naar. Wij leveren onze prefab dakkapellen namelijk in de door u gekozen kleur. Schilderen of andere opknapbeurten zijn hiermee verleden tijd!

Ontdek de verschillende soorten

In ons assortiment vindt u verschillende soorten dakkapellen. Onze standaardafmetingen beginnen vanaf 3 meter en lopen op tot wel 8 meter. Naast onze standaardmodellen leveren wij bovendien ook speciale dakkapellen die op maat worden gemaakt volgens uw specifieke wensen. Hierbij kunnen we afwijken van de vorm, grootte en materiaalgebruik ten opzichte van de standaardmodellen. Bij deze standaardmodellen kunt u kiezen uit verschillende buitenstructuren, kleuren en afwerkingen. De maat is altijd afhankelijk van de relevante afmetingen ter plaatse.

Vraag een gratis offerte aan

Heeft u interesse in een dakkapel op uw dak in Woensel? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan via onze website. Ook bent u van harte welkom in onze showroom, die zich in het mooie Bladel bevindt, een half uur rijden van Woensel. Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat we u in alle rust en ruimte kunnen adviseren. Wilt u langskomen? Maak dan een afspraak door contact met ons op te nemen. Ook voor vragen of andere opmerkingen kunt u ons telefonisch bereiken op 0497 - 820 220 of stuur een mailtje naar dakkapel@polyworkx.nl. Zien we u snel?

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).