Zoeken Menu
Dakkapel soorten

Dakkapel soorten

Er zijn veel verschillende soorten dakkapellen verkrijgbaar, maar welk model past bij uw woning? En wat voor type voldoet aan uw smaak en wensen? Een dakkapel kopen laten plaatsen en monteren is een investering. Het is daarom belangrijk om u vooraf te verdiepen in de mogelijkheden. Bij Polyworkx Dakkapel vindt u een groot assortiment met soorten dakkapellen die kant-en-klaar geleverd worden als prefab model. Onze dakkapellen zijn van de hoogste kwaliteit. Wij leveren maatwerk, ondanks de kant-en-klare levering. Benieuwd naar onze soorten dakkapellen? Op deze pagina vindt u alle informatie.

Ruime keuze in verschillende soorten dakkapellen

Bij ons heeft u ruime keuze uit verschillende soorten dakkapellen. De afmetingen, de materialen en kleurstellingen. De twee productlijnen waarin de dakkapellen leverbaar zijn verschillen in mogelijkheden en afwerkingsniveaus. De luxe Top Line is leverbaar met de meeste opties, de Basic Line heeft minder opties ter beschikking. Zie onderstaande tabel voor de kenmerken van de beide productlijnen.

Beide typen zijn onderhoudsvrije dakkapellen, zodat er geen noodzaak is om na montage nog het dak op te gaan (met uitzondering voor schoonmaak). De dakoverstek voorkomt bovendien vuilvorming, waardoor een jaarlijkse schoonmaakbeurt de enige benodigde verzorging is.

Omdat al onze dakkapellen middels de sandwichconstructie in elkaar gezet worden, kan warmte niet ontsnappen en blijft het aangenaam warm in de winter. U bespaart flink op de stookkosten, en dat is gunstig voor de portemonnee en het milieu. Hier draagt de naadloze dakkapel afwerking ook aan mee. Kortom, een duurzame dakkapel laten plaatsen biedt vele voordelen.

 

Top Line

Basic Line

Maximale breedte (met ondersteuning)

8 meter

8 meter

Maximale kozijn hoogte

Variabel

Variabel

Garantie op waterdichtheid

15 jaar

15 jaar

Op maat gemaakt

Ja

Ja

Materiaal buitenzijde

Naadloze polyester buitenafwerking

Naadloze polyester buitenafwerking

Structuur buitenzijde

Keuze uit: 
Natuurlijke structuur 
Modern glad 
Sfeervolle schroten

Natuurlijke structuur

Boeideel

3 uitvoeringen (Modern, Klassiek of Traditioneel).
Meer info >

Modern boeideel

RC-waarde

6,0 m2 K/W

6,0 m2 K/W

Kleuren

Alle Ral-kleuren en kleurcombinaties mogelijk

Dakkapel: wit, créme-wit of antraciet
Kozijnen (glad): wit of créme-wt

 

Verkrijgbaar in standaardafmetingen

Onze dakkapellen op maat worden als prefab dakkapellen geleverd. Wij hanteren verschillende standaardafmetingen, waarbij het gaat om de breedte van de dakkapel (van links naar rechts). Een overzicht van de standaardafmetingen en soorten dakkapellen waar u uit kunt kiezen:

  • Dakkapel 3 meter
  • Dakkapel 4 meter;
  • Dakkapel 5 meter;
  • Dakkapel 6 meter;
  • Dakkapel 7 meter;
  • Dakkapel 8 meter;

Het materiaal van onze soorten dakkapellen

De soorten dakkapellen uit ons assortiment worden uit diverse materialen vervaardigd. U hoeft zich geen zorgen te maken of onze polyester dakkapel wel bij uw woning past. We kunnen voor ieder type woning een passend model leveren. Heeft u een klassieke woning? Wij passen het uiterlijk van de dakkapel aan op basis van de uitstraling van uw dak. Maar ook voor moderne nieuwbouwwoningen kunnen wij een de mooiste kunststof dakkapellen leveren. Wilt u liever geen kunststof dakkapel? In overleg is het ook zeker mogelijk om een zink dakkapel te plaatsen. We gaan stoppen pas als u tevreden bent.

Meer informatie of advies nodig?

Heeft u interesse in een dakkapel? Via onze website kunt u makkelijk een offerte opvragen. Voordat we uw dakkapel komen plaatsen, komen we graag eerst een kijkje bij u nemen. Dit is ook het moment om eventuele verzoeken of wensen aan ons door te geven. Ook voor speciale dakkapellen bent u bij Polyworkx op de goede plek. We denken graag met u mee en gaan op zoek naar een dakkapel dat voldoet aan al uw wensen.

Heeft u vragen over onze dakkapel soorten of bent u op zoek naar aanvullende informatie of advies? Neem dan direct contact met ons op of kom langs bij onze showroom. We vertellen u graag meer.

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).

Derde generatie dakkapel

Een dakkapel van Polyworkx Dakkapel is er één van de derde generatie. Een moderne dakkapel opgebouwd met een sandwichconstructie en composieten.