Zoeken Menu
Dakkapel soorten

Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel van Polyworkx Dakkapel is zeer sterk en licht van gewicht. Polyester, of liever gezegd composiet, is een kunststof met zeer hoogwaardige materialen waardoor het een kwaliteitsproduct is. Een kunststof dakkapel van Polyworkx Dakkapel is sterk, heeft uitstraling en gaat een levenlang mee.

Perfect-line-dakkapel-natuurlijke-structuur-klassiek-boeiboord.jpg

Verschil in kunststof dakkapellen

Niet  alle kunststof dakkapellen zijn hetzelfde. De ene kunstsof is de andere niet. Een plastic zakje is van kunststof gemaakt, maar onderdelen van de Airbus A380 ook. Kunststof is dus een verzamelnaam voor vele typen. Composiet, dat gebruikt wordt voor de dakkapellen van Polyworkx Dakkapel, heeft als voordeel dat het in verschillende afwerkingen, kleuren en stijlen kan worden geleverd. Elke kunststof dakkapel wordt naar klantwens gemaakt. Geen enkele woning is immers hetzelfde, dus voor elke huis is er een passende kunststof dakkapel.

De kwaliteit van een Polyworkx Dakkapel zit 'm vooral in de slimme toepassing van composiet en de kenmerkende naadloze sandwichconstructie. Met deze oersterke en flexibele samenstelling van glasvezelversterkte, thermohardende kunststoffen maken we voor elk dak niet alleen de mooiste maar ook de best denkbare en onderhoudsvrije dakkapel. Geen dagenlang getimmer aan een te zware houtconstructie met een lekkagegevoelige bitumen dakbedekking. En ook geen ouderwetse Trespa platen met open naden als buitenafwerking. In plaats daarvan staat uw solide, op maat gemaakte polyester dakkapel binnen een dag. Van buiten even fraai als aan de binnenzijde.

Naast een kwalitatief hoogwaardig product kunnen wij u ook helpen bij het aanvragen van een vergunning. 

De best denkbare isolatie

Polyworkx Dakkapel kunststof dakkapellen worden beter geïsoleerd dan de traditioneel gebouwde. Door de doorlopende isolatie en de speciaal ontwikkelde sandwichconstructie zijn er geen koudebruggen. Hierdoor ligt de isolatiewaarde ver boven de normen van het bouwbesluit. Een Polyworkx Dakkapel heeft een isolatiewaarde vanaf een RC-waarde 6.0 m2 K/W en dat is energiebesparend.

Garantie

Doordat wij overtuigd zijn van onze prefab dakkapellen zijn onze producten tot wel 15 jaar garantie op waterdichtheid gegarandeerd.

Wilt u meer informatie over kunststof, polyester en composiet? Neem dan contact met ons op of lees meer op de pagina polyester dakkapel.

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).