Zoeken Menu
Dakkapel soorten

Polyester dakkapel

In een polyester dakkapel (ofwel: composiet) van Polyworkx Dakkapel worden topkwaliteit materialen gebruikt: hoogwaardige, met glasvezelversterkte polyesterharsen. Net als de vliegtuigindustrie en defensie kiest ook wij voor deze materialen om hun sterkte, hun weersbestendigheid, hun lichte gewicht en hun naadloze verwerkbaarheid. Polyester dakkapellen zijn onderhoudsvrij, zodat u er na plaatsing vrijwel geen omkijken naar heeft. Wilt u meer weten over een polyester dakkapel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

polyester-dakkapel.jpg

Polyester dakkapellen in één dag gemonteerd

Doordat wij geheel volgens uw wensen in eigen fabriek prefab produceren, kunnen wij in één dag monteren. Een polyester dakkapel van Polyworkx Dakkapel is er één van de derde generatie. Met de derde generatie bedoelen we moderne dakkapellen. Geen Trespa of Keralit, maar hoogwaardige weersbestendige toplagen verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren. Een polyester dakkapel hoeft nooit meer geschilderd te worden en heeft een modern of klassiek uiterlijk. Ook voor de houtliefhebbers hebben we een dakkapel ontwikkeld dat nagenoeg niet meer van hout te onderscheiden is. Perfect voor woningen met een traditioneel of klassiek uiterlijk.

Voordelen van een polyester dakkapel

Het is niet zonder reden dat de vraag naar polyester dakkapellen toeneemt. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen van dit type dakkapel op een rijtje gezet:

  • Polyester naadloze constructie waarbij vocht en tocht geen kans krijgt;
  • Langere levensduur;
  • Bestand tegen weersinvloeden;
  • Uitstekende isolatie zonder koudenbruggen;
  • Licht van gewicht;
  • Witte polyester dakbedekking > reflecteert 3 x meer zonlicht;
  • Op maat gemaakt volgens uw wensen;
  • In alle RAL-kleuren mogelijk;
  • Een dakkapel van de derde generatie.

Een dakkapel van polyester heeft geen zware balkconstructie nodig. Hierdoor wordt het dak van uw woning niet onnodig zwaar belast. Polyester is een duurzaam materiaal dat gebruikt wordt in diverse toepassingen zoals in onderdelen van de Airbus, boten, bruggen en windmolens. Kortom: polyester is een hoogwaardige kunststof dat na aanschaf nauwelijks tot geen onderhoud vraagt.

Hoe wij te werk gaan

Onze polyester prefab dakkapellen staan bekend om de hoge kwaliteit van het materiaal en de snelle plaatsing. We leveren niet alleen hoogwaardige producten, bij ons bent u ook verzekerd van een topservice. Tijdens een kennismakingsgesprek horen we graag wat uw wensen zijn en nemen we al onze mogelijkheden met u door. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van uw wensen en kunnen we doelgericht toewerken naar het eindresultaat: een prachtige polyester dakkapel op uw dak.

Gedurende het productieproces houden we u op de hoogte. Het enige wat u hoeft te doen is geduldig wachten. Als uw dakkapel klaar is voor levering, nemen we contact met u op om een datum af te spreken om uw dakkapel te monteren. Wij kunnen u tevens begeleiden bij het aanvragen van een vergunning, wanneer dit van toepassing is.

Behoefte aan advies? Neem contact op!

Het kiezen en samenstellen van uw eigen polyester dakkapel is een uitdaging. Als u behoefte hebt aan deskundig advies, neem dan gerust contact met ons op. Als ervaren specialist kunnen wij u voorzien van persoonlijke tips en adviezen. Voordat we aan de slag gaan, komen we graag langs om een kijkje te nemen op locatie. Uiteraard mag u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen wanneer u meer wilt weten over het bijbehorende kostenplaatje.

 

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom in Eersel (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).