Zoeken Menu
Dakkapel soorten

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel betekent dat deze geheel volgens de wens van de klant in de dakkapelfabriek geproduceerd wordt. Nadat de relevante maten van het dak bij u thuis zijn opgemeten, wordt de prefab dakkapel volledig in onze fabriek gemaakt en vervolgens in een dag geplaatst. Prefab staat voor prefabricage, ofwel het vooraf produceren van een eindproduct. Prefab dakkapellen worden veelal op maat gemaakt.

prefab-dakkapel.jpg

Prefab dakkapellen montage in een dag

Nadat de dakkapel in onze fabriek gereed is, wordt vervolgens uw dakkapel in zijn geheel op transport gezet en hijst een kraan het geheel op het dak. Daar heeft een deskundige montageploeg eerder die dag de plaatsing voorbereid. Het gat in het dakvlak is hooguit enkele uren open. Dat is vooral prettig voor u, maar ook voor de monteurs, die zich zo minder hoeven te bekommeren om hun veiligheid. Het grootste deel van hun tijd kunnen ze zich aan de veilige binnenzijde volledig concentreren op hun taak: het goed monteren van uw dakkapel. Aan het einde van de dag is de klus geklaard. Dat is het grote voordeel van prefab.

Fabricageproces van een prefab dakkapel

Het fabricageproces gebeurt onder volledig gecontroleerde omstandigheden met een stabiele temperatuur en luchtvochtigheid en zorgvuldige stofafzuiging. Dat garandeert een constante hoge kwaliteit. De productie duurt in de regel slechts enkele dagen. Die tijd is vooral nodig om de dakkapel met uw specificaties nauwkeurig te construeren en om het composietmateriaal en de aansluitend aangebrachte composietlagen optimaal te laten uitharden. Hierdoor ontstaat de best mogelijke kwaliteit voor prefab dakkapellen.

Prefab-dakkapellen.jpg

De dakkapel wordt met een standaard telescoopkraan in één dag op uw dak gemonteerd.

dakkapel-montage-met-torenkraan.jpg

Op plekken waar moeilijk bij te komen is met een standaard kraan, wordt een torenkraan gebruikt.


Voor meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 
What do you want to do ?
New mail

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).