Zoeken Menu
Dakkapel soorten

Speciale dakkapellen

U wilt een dakkapel die anders is dan anders? Dan kunt u bij ons terecht!

De speciale dakkapellen van Polyworkx Dakkapel worden op maat gemaakt volgens uw specifieke wensen. Van standaard dakkapellen met plat dak tot aan getoogde dakkapellen met een echte metaalfinishing.
Door te werken met moderne grondstoffen en de manier van werken kunnen wij ver gaan in het realiseren van wensen uit de markt.

Bij Polyworkx Dakkapel is het mogelijk om zowel één stuk als kleine of grotere series dakkapellen te produceren.

Dakkapel met metaaldeeltjes als koper en zink

Wij zijn graag innovatief. Zo kunnen wij dakkapellen produceren met echte metaaldeeltjes als koper, zink en ijzer. Hierdoor ontstaat een kunststof product met aan de buitenzijde van echt metaal. Deze combinatie van polyester en metaal noemen we: Metalresin (Engels voor Metalen hars). Toepassingen die voorheen niet denkbaar waren kunnen hiermee toch verwezenlijkt worden. Metalresin kan op allerlei in- en exterieure bouwproducten, zoals dakkapellen, worden toegepast. Het heeft dezelfde vormvrijheid en eigenschappen als polyester, maar met een fraaie finish van koper, zink, brons of cortenstaal en messing. Het product is qua uitstraling nagenoeg hetzelfde als echt metaal. Zo oxideert de finishing als deze in aanraking komt met de atmosfeer. Dakkapellen met deze metaaldeeltjes kent een eindeloze vormvrijheid, is lichter van gewicht en milieuvriendelijker dan de traditionele metaalsoorten. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Dakkapellen in speciale vormen

Polyworkx Dakkapellen kunnen zowel met plat dak als bijvoorbeeld met getoogd rond dak gemaakt worden. De radius van het dak wordt samen met u als ontwerper bepaald. Hier zijn we vormvrij in. Ook dakkapellen in een hoekverbinding of met (schuif)deur behoort tot het speciale dakkapellen assortiment van Polyworkx Dakkapel.

Een Polyworkx Dakkapel is een waardevolle investering die zich onderscheidt door uitstraling en kwaliteit.