Zoeken Menu
Info & tips

Dakkapel offerte 

Zorg dat de dakkapel aanbieder een goede offerte / opdrachtbevestiging opstelt waarbij duidelijk is wat u voor het offertebedrag kunt verwachten. Bekijk ook of u een aanbetaling moet doen. Veel bedrijven willen een aanbetaling ontvangen. Het doen van een aanbetaling is niet verplicht. De verkoper kan u dan ook niet wettelijk verplichten om een aanbetaling te doen. Wel kan het via een overeenkomst worden afgesproken. Het is daarom altijd van belang om bij het aangaan van een overeenkomst, zeker bij de wat duurdere objecten de overeenkomst te lezen. Bij aanbetaling draagt u het risico van een faillissement van de verkoper. Lees uw dakkapel offerte daarom altijd goed door, voordat u met een leverancier in zee gaat.

Er zijn ook bedrijven die geen aanbetaling verlangen. Deze bedrijven hebben de filosofie: eerst goed leveren dan de factuur sturen. Hierdoor bent u er zeker van dat een bedrijf de afspraken nakomt.

Offerte dakkapel aanvragen

Wilt u ook een duidelijke en eerlijke dakkapel offerte van VDB Dakkappel dakkapellen ontvangen? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek bij u thuis of in onze showroom.

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom in Eersel (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).