Zoeken Menu
Info & tips

Dakkapel prijzen

De prijs van een dakkapel is afhankelijk van een groot aantal variabelen: het type dak en de constructie ervan, de dakhelling, de gewenste breedte van de dakkapel en hoogte kozijn etc. Zonder een deskundige meting en opname van wensen is een offerte niet veel waard. De uiteindelijke dakkapel prijzen kunnen honderden (en soms zelfs duizenden) Euro’s verschillen.

Polyworkx gelooft niet in ‘ongeveer’ en ‘vanaf’-prijzen. Wel in ‘exact’ en ‘maatwerk’. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten en diensten, nemen we graag de moeite om samen met u op zoek te gaan naar de ideale  Polyworkx dakkapel. Dat advies is gratis, uiteraard. En de aanbieding die we doen is wat ons betreft bindend, zonder extra kosten achteraf.

Dakkapel kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van uw dakkapel? Neem contact op met ons kantoor in Bladel of met een van onze adviseurs in de buurt voor een afspraak met inhoud en een onderscheidend aanbod.

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).