Zoeken Menu
Nieuws

Polyester dakkapel met onderhoudsvrije dakbedekking

Naast de vorm en uitstraling van de dakkapel is de dakbedekking een essentieel onderdeel om lekkages te voorkomen. Bij een onderhoudsvrije dakkapel kiest u, zoals het woord al zegt, voor een dakkapel waarbij u geen onderhoud hoeft uit te voeren. Dit betekent  voor zo wel de kozijnen als zijwangen van de dakkapel. Maar onderhoudsvrij betekent ook dat u geen onderhoud wenst uit te voeren aan het dak van de dakkapel. Polyworkx Dakkapel is één van de weinige leveranciers in Nederland en België die gebruik maakt van polyester dakbedekking. Door gebruik te maken van deze hoogwaardige materialen is de kans op lekkages uitgesloten. 

Polyester dakbedekking is geen EPDM kunststof dakbedekking

De polyester dakbedekking zoals Polyworkx Dakkapel die toepast moet niet worden verward met EPDM dakbedekking. EPDM is op zichzelf een goed materiaal maar het blijft een folie dat aangebracht dient te worden met vooraf bepaalde rolformaten waardoor er overlappingen ontstaan. Als dit niet goed verwerkt wordt kunnen er dus lekkages ontstaan. De polyester dakbedekking die Polyworkx Dakkapel toepast wordt in één baan aangebracht waardoor het naadloos aansluit. Polyester wordt onder andere toegepast in de bootindustrie. Een waterdicht topproduct dat decennia mee gaat. 

De voordelen van polyester dakedekking op een rijtje:

  • Naadloos, kans op lekkages nihil
  • Witte polyester lagen waardoor zonlicht weerkaatst 
  • Geen lekkages mogelijk (geen vouwen in dakbedekking!)
  • Langere levensduur dan EPDM kunststof dakfolies

Wilt u meer informatie over polyester dakbedekking of polyester dakkapel, neem dan contact met ons op. Bekijk ons assortiment dakkapellen op deze website.

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).

dakkapel Bladel - dakkapel Reusel - dakkapel Eersel - prefab - dakkapel Hapert - dakkapel -
dakkapel Bergeijk - onderhoudsvrij - naadloos - glasvezelversterkt- polyester