Zoeken Menu
Over ons

Ons bedrijf

Polyworkx Dakkapel, een merknaam van Polyworkx BV, is volledig gespecialiseerd in  onderhoudsvrije maatwerk prefab polyester dakkapellen. 

De volledige ontwikkeling en productie van de dakkapel zelf vindt plaats in onze modern uitgeruste fabriek. Voor kozijnen, vensterbanken en optionele producten (rolluiken, horren e.d.) hebben we toegang tot het complete assortiment van gespecialiseerde topmerkfabrikanten in Europa. De productie, assemblage en belangrijkste ondersteunende functies zijn gevestigd in Eersel (Noord-Brabant).

Wij verkopen rechtstreeks aan bedrijven (B2B, zoals bouwbedrijven, dealers, architecten e.d.) maar ook aan particulieren uit onze regio (Eersel e.o. / De Kempen).
Wij ontvangen u graag in onze inspirerende showroom in Eersel. Let op, dit kan enkel op afspraak! (Van maandag t/m vrijdag).

De verkoop aan particulieren buiten onze regio gaat via onze dealers, informeer bij ons voor uw dichtsbijzijnde dealer. Voor Belgische klanten hebben we een wederverkoper in België.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Contactpagina >

Pand   showroom  dakkapel showroom

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom in Eersel (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).