Zoeken Menu
Over ons

Zorg

We besteden onze uiterste zorg aan de kwaliteit van onze producten. Dat gaat vanzelfsprekend samen met volledige controle van de productieprocessen en met minimale belasting van het milieu. 

Voor een optimale constructie, een perfect uiterlijk en maximale weersbestendigheid tellen de productieprocessen zwaar mee. De belangrijkste factor is het vakmanschap. Polyester is een complex materiaal. De hoogwaardige eigenschappen komen alleen tot hun recht met voldoende kennis en inzicht van gespecialiseerde technici. In volledig geconditioneerde omstandigheden kunnen onze vakmensen hun werk doen in ergonomisch verantwoorde omstandigheden. Hier maken we ook onder vacuüm de sandwichconstructie, die zorgt voor de hoge isolatiewaarde. Temperatuur, luchtvochtigheid en geavanceerde stofafzuiging zijn afgestemd voor mens én product. De aansturing van de productie verloopt via het mechanisme van Quick Response, waardoor doorlooptijden tot een minimum worden beperkt.

In alle fasen van de productie meten we of de kwaliteit de normen van Polyworkx Dakkapel en die van onze klanten haalt. Het resultaat is een goed geïsoleerd product waar ieder van ons voor de volle 100% achter staat en waarop we tot 15 jaar garantie op waterdichtheid bieden.

Contactpagina >

OFFERTE DAKKAPEL

Bent u zoek naar meer ruimte en licht in uw woning?

Wij adviseren u graag! Informeer naar onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan:

Dakkapelofferte

Uiteraard is een bezoek aan onze showroom in Eersel (of bij een van onze wederverkopers) ook mogelijk. (Let op, dit kan alleen op afspraak).